Kerap Rasa Sakit Dan Ngilu Di Pinggul & Pinggang, Boleh Cuba Minuman Campuran Yang Hebat Ni

Penyakit ini disebut orang awam sebagai penyakit ngilu punggung, sakit pinggang atau lenguh punggung.

Boleh cuba petua ini sebagai ikhtiar.

ngilu pada pinggul, ngilu pada punggung, sakit ngilu pada pinggang dan kaki, masalah saraf di pinggul, masalah saraf kaki

Bahan-bahan:

  • 4 ulas bawang putih, cincang halus.
  • 200 ml susu cair.
  • Madu asli secukupnya.

Cara membuat:

Panaskan susu cair dengan api sederhana, kemudian masukkan bawang putih yang sudah di cincang halus, lalu didihkan. Tambahkan madu secukupnya ketika mahu meminumnya seeloknya bila campuran sudah suam. Minum campuran susu dan bawang putih ini sehari sekali.

Susu dan bawang putih adalah kombinasi ubat semulajadi dengan kandungan zat yang berkhasiat. Kombinasi keduanya sangat efektif melawan infeksi dan menghilangkan rasa sakit seperti lenguh pada pinggul. Ramuan ini sangat efektif menyembuhkan sciatica atau ngilu saraf sciatic.

ngilu pada pinggul, ngilu pada punggung, sakit ngilu pada pinggang dan kaki, masalah saraf di pinggul, masalah saraf kaki

Selain keunggulannya dalam menyembuhkan sakit atau lenguh pada pinggang dan pinggul, ramuan susu dan bawang putih ini dapat digunakan untuk mengubati masalah pencernaan dan sembelit, ubat batuk dan flu, ubat sakit asma, juga meningkatkan imuniti tubuh.

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. TQ

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*